Driftinformation

Här publiceras av Structab AB kända driftstörningar avseende vår serverdrift, internet, EMV och/eller 4G/3G/GPRS via Licera.

2023-01-30: Inga kända störningar för tillfället.

• Länk för att uppdatera Citrixklienten till senaste rekomenderade version, välj den version som passar för ditt operativsystem:
    https://www.citrix.com/sv-se/downloads/workspace-app/workspace-app-for-windows-long-term-service-release/
    Behövs detaljerade instruktioner för installation och inställningar, hör av dig till Structab support.

• Reservlösning för att kunna starta era program i SDS vid eventuella internetavbrott
    På samma dator som du brukar starta dina program och har Citrixklienten installerad - använd en webbläsare, surfa till https://access2.structab.se/ och starta programmen därifrån.