Driftinformation

Här publiceras av Structab AB kända driftstörningar avseende vår serverdrift, internet, EMV och/eller 3G/GPRS via Licera.

2021-06-28
Just nu har vi inga rapporterade störningar.

Reservlösning för att kunna starta era program i SDS vid eventuella internetavbrott
På samma dator som du brukar starta dina program och har Citrixklienten installerad - använd en webbläsare, surfa till https://access2.structab.se/ och starta programmen därifrån.

Vid problem med EMV-betalningar via Bambora
Gå in på Bamboras sida för onlinestatus för att se mer information:
https://onlinestatus.bambora.com/